Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Νέα ενότητα «Οικονομία» στο MSN.gr

Το MSN.gr εντάσσει στις θεματικές του την ενότητα «Οικονομία», επιλέγοντας ως πάροχο περιεχομένου το δημοφιλέστερο website οικονομικής θεματολογίας, το Capital.gr. Η συγκεκριμένη ενότητα θα προσφέρει στους περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια χρήστες τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και σε διαρκή βάση για τις σημαντικότερες οικονομικές και χρηματιστηριακές ειδήσεις.

Ειδικότερα, μέσα από τη νέα ενότητα «Οικονομία», οι επισκέπτες του MSN.gr θα λαμβάνουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με την οικονομική ειδησεογραφία και τις επιχειρηματικές εξελίξεις της ημέρας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με τις τιμές των μετοχών των εισηγμένων εταιριών και, γενικότερα, για την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Επιπλέον, η ενότητα «Οικονομία» περιλαμβάνει την υποενότητα «Το Πορτοφόλι μου», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους καταναλωτές. Η συγκεκριμένη υποενότητα φιλοξενεί άρθρα και αφιερώματα σχετικά με θέματα που αφορούν τους καταναλωτές, δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού οικονομικών στοιχείων, καθώς και έξυπνες συμβουλές για όλους, τις οποίες προσφέρουν οι διάφοροι πάροχοι περιεχομένου και τα υπόλοιπα MSN portals.
Σχετικά με τη νέα θεματική ενότητα «Οικονομία», η Βάλια Παπασπύρου, MSN Executive Producer για την Ελλάδα, δήλωσε: «Στις 8 Δεκεμβρίου παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο www.msn.gr την ενότητα "Οικονομία" με στόχο να παρέχουμε στους χρήστες μας την καλύτερη και ποιοτικότερη ενημέρωση. Το www.msn.gr επιλέγει τους συνεργάτες του με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την πληρότητα της ειδησεογραφίας του. Η διαρκής ανανέωση και η εγκυρότητα του περιεχομένου, που προσφέρει το www.capital.gr, πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση του αριθμού των επισκεπτών του site μας».
Από το Capital.gr, ο Ηλίας Τουτουδάκης, Αντιπρόεδρος της εταιρίας δήλωσε: «Η επιλογή του Capital.gr ως παρόχου οικονομικού περιεχομένου για το portal της Microsoft αποτελεί για εμάς αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε από το 1998 για έγκυρη και άμεση ενημέρωση για τα οικονομικά τεκταινόμενα στο ελληνικό διαδίκτυο. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας με το MSN θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό να ενημερώνεται άμεσα για θέματα Οικονομίας, που είναι εξαιρετικά επίκαιρα στις μέρες μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.msn.gr αποτελεί το δημοφιλέστερο portal στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα της AGB Nielsen/Nielsen Online, προσελκύοντας 3.503.528 μοναδικούς χρήστες για το Νοέμβριο του 2010. Στο www.msn.gr ο επισκέπτης βρίσκει τα τελευταία νέα από τη διεθνή και ελληνική ειδησεογραφία, καθώς και ειδικές στήλες με ειδήσεις από τους χώρους της οικονομίας, της μουσικής, της ψυχαγωγίας και του lifestyle, ειδική ενότητα για τη γυναίκα, μυστικά για τη ζωή των αγαπημένων αστέρων, βίντεο, φωτογραφικό υλικό, ενημέρωση για εκδηλώσεις, αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Με στόχο να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα διαρκούς ανανέωσης, το www.msn.gr διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών. Παράλληλα, o αναγνώστης, μέσα από το συγκεκριμένο portal της Microsoft, έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις δημοφιλέστερες δωρεάν υπηρεσίες άμεσων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail.